уторак, 23. август 2016.

Winx Club


Winx Club je italijanska serija koju je kreirao Iginio Straffi,serija je namijenjena djeci od 4 do 14 godina ali je popularna i među starijima. Radnja serije se bazira na 6 vila po imenu Bloom,Stella,Musa,Flora,Tecna i Layla/(Aisha) koje pohahaju alfiju skolu za vile u magicnoj dimenziju,takođe Roxy i Daphne nisu winxice ali imaju vaznu ulogu u winxu kao i u spasavanju magicne dimenzije i cijelog svijeta.Moje misljenje o winxu je pozitivno no ima i malo 
negativnih a to su:
1 Bloom je previse vazna
2 Kad idu na zemlju radnja se samo odvija u gardeniji 
3 Bloom mora pjevati u mjesto Muse
4 Musina odjeca je roza umjesto crvena
5 U 6 sezoni imaju bebastu odjecu 
6 Takođe u 6 sezoni glavni antagonista Selina  je Bloomin prijatelj kako to odjednom zasto je Bloom nikad ranije nije spominjala i zar kad je Bloom u prvoj sezoni upoznala stellu nije izgledala kao da ima mnogo prijatelja 
7 U 5 sezoni sam ocekivala da ce Layla imati vecu ulogu
8 Takođe u 6 sezoni Daphne imati vecu ulogu ipak je to prva sezona u kojoj se ona pojavljuje kao covjek jer se u 5 pojavila samo malo u posljednoj epizodi.
8 U 4 sezoni dobijaju magicne ljubimce ali na kraju nestaju kao da nisu ni postojali? Takođe u 6 sezoni povezuju se sa selkijima no i oni misteriozno nestaju? Evo na primjer u 1 epizodi 6 sezone kad su isle na jezero Roccaluce da nađu inspiraciju sirenixa selkije nije pokazalo cudno sta se desilo sa njima?
Sto se tice 7 sezone nemam negativno misljene,jer se zna sta se desilo sa vilinskim zivotinjama za razliku od magicnih ljubimaca i selkija.No uprkos ovim negativnim misljenjima i dalje volim bolje receno obozavam winx,jos kad bi napravili neki film ili specijal kako je domino unisten sta se zapravo desilo mislim da to ne bi bilo lose no vi ipak svoja misljenja ostavite u komentarima.Pozdrav do sljedeceg puta :)






6 коментара:

  1. Pozdrav ja volim gledati Winx i anime, za tvoj sam blog otkrila nakon šro je Alek s bloga iMagic Club napisamo listu aktivnih Winx blogova. Sviđa mi se tvoj post o Winx crtiću i slažem se s večinom tvojih zamjerki.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala,ja inace obozavam winx malo je reci obozavam ali ima nekih stvari koje mi se ne sviđaju a to je naravno sto je Bloom najmocnija i samo ona moze poraziti glavnog antagonistu a ostale ne mogu,a druga zamjerka mi je sto Musa ima sve rozo i potpuno se slazem sa time sa Copi i Slatki koje vode blog Thesimswinxclub.Naravno imam i jos neke zamjerke ali ove su mi najvece,nego imas li ti svoj blog ili ako nemas javi mi kad ga otvoris rado cu ga posjecivati :).

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam se nedavno vratila na svoj blog, možeš ga pronači preko ovog linka "http://florawinx2.blogspot.hr/2017_02_01_archive.html".

    ОдговориИзбриши
  4. Imas li Facebook i kako te mogu naci na fejsu ako imas profil :)

    ОдговориИзбриши
  5. Marina je, a na fejsu me možeš naći pod imenom Mimi Issa i pod tim imenom ću komentirati od sam na dalje

    ОдговориИзбриши

Sid Story novost

Dakle sinoc u 00.00 casova zavrsio se 64 exceptional Belotta i Recebo.Taj exceptional je zavrsio i poceo je novi. ...